En lärplattform med allt integrerat. Äntligen!

 
 
 
 

Revolutionera ditt kursskapande med hjälp av Learnster. Designa enklare kurser eller hela kursprogram oavsett förutsättningar (klassrum, blandade lärmiljöer eller online). Se filmen ovan för en snabb introduktion.

 
 
bg-deep-pruple-kille.jpg
 
 

Lär dig mer om fördelarna med nästa generations lärplattform. Ladda ner en kort presentation av Learnster i utskriftsvänligt A4-format.

 
 
 
 
learnster-overview.jpg

Erbjud varierade lärmiljöer

Forskning visar att högre relevans och bäst effekt uppnås när olika lärmiljöer varieras och när utbildning- och inlärning sker med hänsyn tagen till hur våra hjärnor fungerar.

Learnsters lärplattform är utformad specifikt för att tillämpas både i fysiska- och i digitala format. Perfekt för dig som exempelvis arbetar som utbildningsledare eller utbildande konsult.

 

Återanvänd redan upplagt material

Duplicera tidigare kursupplägg och redan upplagt material med några enkla knapptryck. Minimera manuellt arbete och bli klar på bara några minuter.

Fronta ert varumärke mot slutkunden

Ert företag står som avsändare för både kursinnehåll och kursportal. Möjlighet att istället fronta en av era kunders företagsnamn finns, om så önskas.

Integrerad betalningslösning för öppna kurser

Ingen mer separat hantering av kursbetalningar. Alla betalningar hanteras av en integrerad betalningslösning. Slipp allt potentiellt strul och krångel.

Skräddarsy portalen för uppdraget

Skräddarsy utbildningsportalen så den anpassas för de specifika behov och de förutsättningar som varje enskilt utbildningsuppdrag kommer med.

 
 
portal-mobile-admin-desk-overview.jpg

Smidigare onboarding och effektivare kompetensutveckling

För dig som arbetar med internutbildning är Learnster ett oslagbart verktyg. Både vid onboarding av nya kunder och nya medarbetare, samt vid kontinuerlig kompetensutveckling.

Lärplattformen designas efter ert varumärkes förutsättning och är anpassad för att leva upp till de krav som ni själva- och era medarbetare idag ställer på användarvänlighet, tillgänglighet och flexibilitet.

 

Individuellt anpassade till varje medarbetare

Säkerställ att varje medarbetare får rätt info, exempelvis gällande vilken kurs eller utbildning som respektive person ska ta. Minimera interna missförstånd.

Distribuera innehåll på ett optimalt sätt

Varje medarbetare loggar in individuellt och från valfri enhet till lärplattformen. Personlig vy med samtliga utbildningar och kurser samlade.

Integrera Learnster med befintliga HR-system

Smidig integration med de flesta större HR-systemen på marknaden gör att ni friktionsfritt kan köra andra system parallellt med Learnster.

Automatiserad och anpassad rapportering

Skapa och exportera anpassade rapporter, baserad på individuell data om varje kurs och kursdeltagare.

 
 
learnster-packshot.png
 
light-grey-bg.png
 
learnster-all_done.png

Spara värdefull tid

Med Learnster förenklas arbetsprocesserna. Nu kan du enkelt publicera kurser, skapa översikter av kursdeltagare och kursprogram, automatisera bokningar och hantera betalningar. Allt i en och samma plattform!

 
 
 

Boka en demo av Learnsters lärplattform

Anmäl dig nedan så tar vi kontakt med dig inom kort för en demo.