Skapa, engagera, samarbeta, utvecklas!

För agila, kunskapsdrivna organisationer erbjuder Learnster maximal utveckling på kortare tid. Låter det för bra för att vara sant? Utmana oss gärna när vi visar plattformen för dig i en webb-demo.

 
 
 
 


Revolutionera ditt kursskapande med hjälp av Learnster. Designa enklare kurser eller hela kursprogram oavsett förutsättningar (klassrum, blandade lärmiljöer eller online). Se filmen ovan för en snabb introduktion.

 
 
blended-learning-deep-purple-tiny.jpg
 
 

Lär dig mer om fördelarna med nästa generations lärplattform. Ladda ner en kort presentation av Learnster i utskriftsvänligt A4-format.

 
 
 
 

Vissa tycker att onboarding-processen kan sammanfattas med hjälp av en checklista. Vi tycker att den förtjänar att tas på mycket större allvar än så. Klicka i bilden ovan för att se en kort film om just detta.

Smidigare onboarding och effektivare kompetensutveckling

För dig som arbetar med internutbildning är Learnster ett oslagbart verktyg. Från pre-boarding och onboarding av nya medarbetare (eller nya kunder), under den löpande kompetensutvecklingen och hela vägen fram till dessa att off-boardingen är genomförd.

Lärplattformen designas efter ert varumärkes förutsättning och är anpassad för att leva upp till de krav som ni själva- och era medarbetare idag ställer på användarvänlighet, tillgänglighet och flexibilitet.

 
 

Inlärning på våra hjärnors villkor

Forskning visar att framgångsrik inlärning bygger på att pedagogen tar hänsyn till hur våra hjärnor fungerar. Vi har lättare att bearbeta information som upplevs som relevant. Något som överraskar, skapar spänning eller väcker nyfikenhet betraktas som relevant. På motsvarande sätt kan enformig pedagogik leda till att det blir svårare för mottagaren att ta till sig innehållet. Genom att variera lärmiljöerna förbättrar du möjligheterna för den som ska lära sig.

Learnsters lärplattform är utformad specifikt för att tillämpas såväl i fysiska- som i digitala format, vilket innebär möjlighet att variera lärmiljöerna.

utbilda-retousch.jpg
 
 

Ett urval av de möjligheter som Learnster erbjuder

 

Återanvänd redan upplagt material

Duplicera tidigare kursupplägg och redan upplagt material med några enkla knapptryck. Minimera manuellt arbete och bli klar på bara några minuter.

Fronta ert varumärke mot slutkunden

Ert företag står som avsändare för både kursinnehåll och kursportal. Möjlighet att istället fronta en av era kunders företagsnamn finns, om så önskas.

Integrerad betalningslösning för öppna kurser

Ingen mer separat hantering av kursbetalningar. Alla betalningar hanteras av en integrerad betalningslösning. Slipp allt potentiellt strul och krångel.

Skräddarsy portalen för uppdraget

Skräddarsy utbildningsportalen så den anpassas för de specifika behov och de förutsättningar som varje enskilt utbildningsuppdrag kommer med.

 

Individuellt anpassade till varje medarbetare

Säkerställ att varje medarbetare får rätt info, exempelvis gällande vilken kurs eller utbildning som respektive person ska ta. Minimera interna missförstånd.

Distribuera innehåll på ett optimalt sätt

Varje medarbetare loggar in individuellt och från valfri enhet till lärplattformen. Personlig vy med samtliga utbildningar och kurser samlade.

Integrera Learnster med befintliga HR-system

Smidig integration med de flesta större HR-systemen på marknaden gör att ni friktionsfritt kan köra andra system parallellt med Learnster.

Automatiserad och anpassad rapportering

Skapa och exportera anpassade rapporter, baserad på individuell data om varje kurs och kursdeltagare.

 
 
learnster-packshot-3.png
light-grey-bg.png
 

Learnsters mobilapp gör livet lite enklare för dig som utbildar

Learnsters mobilapp är specifikt utvecklad för dig som utbildar med hjälp av Learnster. Med Learnster Nelson blir det enklare att planera, schemalägga och skicka meddelanden. Appen kan även användas för att snabbt och smidigt ta närvaro och betygsätta dina utbildningsdeltagare. Givetvis syncas allt du gör från appen med dina utbildningar i Learnster.

Appen är helt gratis att ladda ner:
Learnster Nelson för iOS
Learnster Nelson för Android

Varför heter appen Nelson? Helt enkelt för att vi vi på Learnster inspireras av personer som genom historien inte bara nöjt sig med att saker i världen är som de är. I det här fallet hyllar vi Nelson Mandela.

 

 
 

Boka en demo av Learnsters lärplattform

Anmäl dig nedan så tar vi kontakt med dig inom kort för en demo.