En lärplattform med allt integrerat. Äntligen!

 
 
 
 
mobile-portal.png
 
bg-deep-pruple-kille.jpg
 
 

Lär dig mer om fördelarna med nästa generations lärplattform. Ladda ner en kort presentation av Learnster i PDF-format.

 
 
 
 
learnster-overview.jpg

Erbjud blandade lärmiljöer

Forskning visar att högre relevans och bäst effekt uppnås när olika lärmiljöer varieras och när utbildningsmaterialet repeteras över tid. Learnster Lärplattform är utformad specifikt för att tillämpas både i det fysiska klassrummet och i digitala format. 

Nu kan du som exempelvis arbetar som utbildande konsult effektivt erbjuda blandade lärmiljöer (blended learning).

 

Återanvänd redan upplagt material

Duplicera tidigare kursupplägg och redan upplagt material med några enkla knapptryck. Minimera manuellt arbete och bli klar på bara några minuter.

Fronta ert varumärke mot slutkunden

Ert företag står som avsändare för både kursinnehåll och kursportal. Möjlighet att "white label:a" med er kunds företagsnamn ingår också i grundutförandet.

Integrerad betalningslösning för öppna kurser

Ingen mer separat hantering av kursbetalningar. Alla betalningar hanteras av en integrerad betalningslösning. Slipp allt potentiellt strul och krångel.

Skräddarsy portalen för uppdraget

Skräddarsy utbildningsportalen så den anpassas för de specifika behov och de förutsättningar som varje enskilt utbildningsuppdrag kommer med.

 
 
portal-mobile-admin-desk-overview.jpg

Smidigare onboarding och effektivare kompetensutveckling

För dig som arbetar på ett företag är Learnsters lärplattform en perfekt lösning, både när det kommer till onboarding av nya kunder eller medarbetare och till intern kompetensutveckling. 

Learnsters lärplattform är designad efter ert varumärke och anpassad för att leva upp till de krav era medarbetare ställer idag på användarvänlighet.

 

Individuellt anpassade till varje medarbetare

Säkerställ att varje medarbetare får rätt info, exempelvis gällande vilken kurs eller utbildning som respektive person ska ta. Minimera interna missförstånd.

Distribuera innehåll på ett optimalt sätt

Varje medarbetare loggar in individuellt och från valfri enhet till lärplattformen. Personlig vy med samtliga utbildningar och kurser samlade.

Integrera Learnster med befintliga HR-system

Smidig integration med de flesta större HR-systemen på marknaden gör att ni friktionsfritt kan köra andra system parallellt med Learnster.

Automatiserad och anpassad rapportering

Skapa och exportera anpassade rapporter, baserad på individuell data om varje kurs och kursdeltagare. Välj den rapportlayout som ni föredrar.

 
 
learnster-packshot.png
 
light-grey-bg.png
 
learnster-all_done.png

Halvera tiden för administration

Med Learnster förenklas arbetsprocesser och administration. Nu kan du enkelt publicera kurser, skapa översikter av kursdeltagare och kursprogram, automatisera bokningar och hantera betalningar i ett och samma system.

Designa enklare kurser eller hela kursprogram oavsett förutsättningar (klassrum, blandade lärmiljöer eller online) och spara värdefull tid.

 
 
 

Boka en demo av Learnsters lärplattform

Anmäl dig nedan så tar vi kontakt med dig inom kort för en demo.