En lärplattform med allt integrerat. Äntligen!

 
 
 
 


Revolutionera ditt kursskapande med hjälp av Learnster. Designa enklare kurser eller hela kursprogram oavsett förutsättningar (klassrum, blandade lärmiljöer eller online). Se filmen ovan för en snabb introduktion.

 
 
blended-learning-deep-purple-tiny.jpg
 
 

Lär dig mer om fördelarna med nästa generations lärplattform. Ladda ner en kort presentation av Learnster i utskriftsvänligt A4-format.

 
 
 
 
utbilda-retousch.jpg

Erbjud varierade lärmiljöer

Forskning visar att framgångsrik inlärning bygger på att pedagogen tar hänsyn till hur våra hjärnor fungerar. Vi har lättare att bearbeta information som upplevs som relevant. Något som överraskar, skapar spänning eller väcker nyfikenhet betraktas som relevant. På motsvarande sätt kan enformig pedagogik leda till att det blir svårare för mottagaren att ta till sig innehållet. Genom att variera lärmiljöerna förbättrar du möjligheterna för den som ska lära sig.

Learnsters lärplattform är utformad specifikt för att tillämpas såväl i fysiska- som i digitala format, vilket innebär möjlighet att variera lärmiljöerna.

 
two-devices-1920x1080.png

Smidigare onboarding och effektivare kompetensutveckling

För dig som arbetar med internutbildning är Learnster ett oslagbart verktyg. Från preboarding och onboarding av nya medarbetare (eller nya kunder), genom den viktiga kontinuerliga kompetensutvecklingen, och hela vägen fram till att offboardingen är genomförd.

Lärplattformen designas efter ert varumärkes förutsättning och är anpassad för att leva upp till de krav som ni själva- och era medarbetare idag ställer på användarvänlighet, tillgänglighet och flexibilitet.

 
 

Ett urval av de möjligheter som Learnster erbjuder

 

Återanvänd redan upplagt material

Duplicera tidigare kursupplägg och redan upplagt material med några enkla knapptryck. Minimera manuellt arbete och bli klar på bara några minuter.

Fronta ert varumärke mot slutkunden

Ert företag står som avsändare för både kursinnehåll och kursportal. Möjlighet att istället fronta en av era kunders företagsnamn finns, om så önskas.

Integrerad betalningslösning för öppna kurser

Ingen mer separat hantering av kursbetalningar. Alla betalningar hanteras av en integrerad betalningslösning. Slipp allt potentiellt strul och krångel.

Skräddarsy portalen för uppdraget

Skräddarsy utbildningsportalen så den anpassas för de specifika behov och de förutsättningar som varje enskilt utbildningsuppdrag kommer med.

 

Individuellt anpassade till varje medarbetare

Säkerställ att varje medarbetare får rätt info, exempelvis gällande vilken kurs eller utbildning som respektive person ska ta. Minimera interna missförstånd.

Distribuera innehåll på ett optimalt sätt

Varje medarbetare loggar in individuellt och från valfri enhet till lärplattformen. Personlig vy med samtliga utbildningar och kurser samlade.

Integrera Learnster med befintliga HR-system

Smidig integration med de flesta större HR-systemen på marknaden gör att ni friktionsfritt kan köra andra system parallellt med Learnster.

Automatiserad och anpassad rapportering

Skapa och exportera anpassade rapporter, baserad på individuell data om varje kurs och kursdeltagare.

 
 
learnster-packshot-3.png
light-grey-bg.png
 
learnster-all_done.png

Spara värdefull tid

Med Learnster förenklas arbetsprocesserna. Nu kan du enkelt publicera kurser, skapa översikter av kursdeltagare och kursprogram, automatisera bokningar och hantera betalningar. Allt i en och samma plattform!

 
 
 

Boka en demo av Learnsters lärplattform

Anmäl dig nedan så tar vi kontakt med dig inom kort för en demo.