purple_leaves_1440x803.jpg

“Vårt uppdrag är att göra den kunskap och de färdigheter tillgängliga som behövs, för att människor ska kunna fortsätta förändra världen.”

 

Vårt team

 

Vårt kärnteam består av handplockade talanger med gedigen erfarenhet inom kompletterande områden, både från startupscenen, byråsidan och kundsidan. Utöver teamet i Stockholm har vi även ett outsourcat tech team i Ukraina som löpande arbetar med att operativt utveckla vår plattform.

 
 
mikael-larsson-1080x1350-sfw.jpg

Mikael Larsson
CEO

Micke är vår kapten och ser till att Learnster-skutan håller rätt kurs. Det tycker vi andra känns tryggt, inte minst eftersom Micke är en prisbelönt affärsutvecklare med gedigen erfarenhet från att driva digitala bolag. Tro det eller ej, men Micke är dessutom en publicerad deckarförfattare.

Skicka ett mail till Micke

anette-andersson-1080x1350-sfw.jpg

Anette Andersson
Head of Customer Success

Anette har många strängar på sin lyra och har bemästrat både marknadsföring, försäljning, entreprenörskap och ledarskap under sin karriär. På Learnster tar Anette hand om det viktigaste vi har, nämligen relationen med våra kunder. Detta är något som hon alltid gör med största ödmjukhet och finess då Anette regelbundet får ur sig sina eventuella aggressioner i löpspåret.

Skicka ett mail till Anette

aaron-castenada.-1080x1350-sfw.jpg

Aaron Castaneda
CPO

Aaron ansvarar för att utveckla och vässa vår tjänst, så att den alltid ligger ett steg före utvecklingen. Rätt man på rätt plats med andra ord, då Aaron har designat och utvecklat utbildningar för flera av Sveriges största bolag. Aaron får sin inspiration från riktigt långa promenader. Den längsta hittills pågick i 11 mil.  

Skicka ett mail till Aaron

peter-hedstrom-1080x1350-sfw.jpg

Peter Hedström
CMO

Peters specialitet är digitala kanaler och han har varit med och byggt varumärken och skapat kommunikation och marknadsföring åt flera av Sveriges största bolag. På Learnster tar Peter taktpinnen kring allt som rör vårt ansikte utåt. Trots att Peter har svart bälte i Excel aktiverar han gärna sin högra hjärnhalva titt som tätt genom fotografering, gitarrspel och belysningsdesign.

Skicka ett mail till Peter

 
peter-holm-1080x1350-sfw.jpg

Peter Holm
CBO

Peter är vår styrman på skutan och håller ständigt koll på horisonten. Med bakgrund som HR-chef och verksamhets-utvecklare i både små och i gigantiska bolag är det svårt att slå honom på fingrarna när det kommer till HR-system, L&D-system och processer. Peter slappnar gärna av till tonerna av härligt blytung hårdrock.

Skicka ett mail till Peter

daniel-eek-1080x1350-sfw.jpg

Daniel Eek
CDO

Daniel har arbetat med design och UX i flera år både på byråsidan, kundsidan och som egen där han arbetat med allt från finans- till modeindustrin. På Learnster ansvarar Daniel för att användarupplevelsen förblir så fantastisk som vi vill att den ska vara. Slår du upp uttrycket Less is More i en ordbok hittar du sannolikt en bild på Daniel.

Skicka ett mail till Daniel

michael-smietana-1080x1350-sfw.jpg

Michael Smietana
CTO

Micke har byggt system och produkter nästan lika länge som han har älskat datorer. Den första datorn införskaffades under tidigt 80-tal och var en Amiga 500.  Micke leder Learnsters utvecklingsteam och omvandlar idéer och visioner till produkter och upplevelser, med utgångspunkt i filosofin att morgondagens lärande kan skapas redan idag.

Skicka ett mail till Michael

ann-catrine-1080x1350-sfw.jpg

Ann-Catrine Jonsson
Learning Designer

Ann-Catrine, eller ”AC”, är inte bara Learnsters egen inhouse-modell utan även en fena på produktioner inom Learning Design. Av den anledningen är det till just AC våra kunder vänder sig, när hjälp med att skapa sylvassa kurser i Learnsters lärplattform efterfrågas. Inspiration till framtidens kursskapande inhämtas löpande på yogamattan.

Skicka ett mail till Ann-Catrine

 
mikael-sagmander-unge-1080x1350-sfw.jpg

Mikael Sagmander Unge
Account Manager

The more the merrier är en paroll som vi på Learnster lever efter - och inte enbart beträffande hur många Micke vi kan få in i vårt team. Samma paroll gäller t.ex. även för ”M3” här, när det kommer till hur han ser på nya nöjda kunder. Micke har ägnat större delen av sitt vuxna liv åt passionen att förstå potentiella kunders olika behov. Varma månader gör han det ifrån Sverige, kalla månader ifrån Thailand.

Skicka ett mail till Micke

 
 
2017 blev Learnster utvalt som ett av åtta bolag till Sting Accelerate. Idag hjälper Learnsters lärplattform tusentals användare i över 15 länder att kontinuerligt utveckla sina kompetenser, på företag som SATS, O’Learys, Bygghemma, Läkemedelsakademin och Söderberg & Partners.