Nöjdare medarbetare hos O’Learys tack vare Learnster

O'Learys Portal.jpeg
 

Brist på kontinuerlig kompetensutveckling är en av de vanligaste anledningarna till att medarbetare byter jobb. För restaurangkedjan O’Learys står nöjda medarbetare högt upp på prioriteringslistan, en utmaning som de väljer att ta sig an med stöd av Learnsters digitala utbildningsplattform.

– Med hjälp av Learnster når vi våra medarbetare med nya utbildningar på ett innovativt och uppskattat sätt, säger Johan Larsson, Global Training Manager på O’Learys.


Motiverade medarbetare stannar längre

Att attrahera talanger och motivera dem till att stanna i företaget kräver idag mer än förmånliga lönevillkor och bländande titlar. Detta bekräftas av flertalet olika studier, exempelvis från LinkedIn.

- Att tillgodose den utveckling våra medarbetare kräver är mer klurigt än man kan tro, säger Johan. Så vi började se oss om efter en plattform som kunde stötta oss i den ambitionen.

 
 
johan_larsson.jpg

“Vi letade efter en plattform där vi kunde utbilda och kommunicera på ett sätt som engagerade våra medarbetare.”

- Johan Larsson, Global Training Manager på O’Learys

Med tusentals anställda runtom i världen var det dessutom avgörande att plattformen kunde hantera våra organisatoriska förutsättningar.

– Valet föll på Learnster då de erbjöd en mycket komplett plattform. Nu når vi ut med rätt utbildning till rätt medarbetare, vilket i sin tur bygger högre kompetens på kortare tid. Med Learnsters flexibla gränssnitt spelar det heller ingen roll var våra anställda befinner sig geografiskt, eller vilken enhet de befinner sig på. 

– Vi märker helt klart skillnad nu. Det går mycket snabbare att både publicera och genomföra nya utbildningar. Att skapa engagemang genom kontinuerlig utveckling är en avgörande framgångsfaktor idag. Learnster är ett lysande exempel på hur vi effektivt kan erbjuda våra medarbetare just detta, avslutar Johan.

 

Är du nyfiken på hur Learnster kan hjälpa er att uppnå nöjdare medarbetare? Klicka på länken nedan för att boka in en kostnadsfri demo.