Ett axplock av allt som händer hos Learnster

 
 
Läkemedelsakademien väljer Learnster

Läkemedelsakademien väljer Learnster

Läkemedelsakademin väljer Learnster

16 okt 2018 - Läkemedelsakademien väljer att flytta fram sina positioner genom att erbjuda flera digitala utbildningar. Självklart är detta som musik för våra öron och harmonierna blev ömsesidiga när Läkemedelsakademien även hittade vad de sökte i just Learnster.

Läkemedelsakademins utbildningar är mycket uppskattade och lockar varje år ett stort antal deltagare. Bara mellan 2016 och 2017 ökade antalet deltagare i digitala utbildningar från drygt 3 000 till över 7 000 personer. Vi ser fram emot att bidra till att den ökningen fortsätter!

 
Learnster exklusivt invalda till Amazon Web Services acceleratorprogram för startups.

Learnster exklusivt invalda till Amazon Web Services acceleratorprogram för startups.

Learnster invalda till Amazon Web Services acceleratorprogram

1 okt 2018 - Learnster blev 2017 utvalt som 1 av 8 bolag till Stings (Stockholm Innovation & Growth) acceleratorprogram, vilket tyder på att Learnster redan då var på rätt spår. Att vi fortfarande är på rätt spår fick vi nyligen bekräftat med besked när Amazon Web Services meddelade att de väljer in Learnster - som första nordiska bolag - i sitt acceleratorprogram för startups inom EdTech. Vi tackar och bockar för både ära och ekonomiskt bidrag och gör vårt bästa för att behålla fötterna på jorden, trots att vi nu svävar uppe i molnet.

 
Learnster får ny förstärkning av Almi Invest och ytterligare förstärkning av Söderberg & Partners.

Learnster får ny förstärkning av Almi Invest och ytterligare förstärkning av Söderberg & Partners.

Almi Invest investerar i Learnster 

4 sep 2018 - ”The More the Merrier” som det så fint heter – och det stämmer onekligen, både när det kommer till antal kulor i kassan och till antalet kloka huvuden runt bordet. Så det är med dubbel glädje vi nu hälsar våra nya investerare och vänner Almi Invest välkomna till Learnsterfamiljen, där även våra gamla vänner Söderberg & Partners nu fått ännu lite mer plats. Full fart framåt!

Learnster underlättar det livslånga lärandet, något som blir allt viktigare i dagens arbetsliv, säger Jens Bäckbom, investment manager på Almi Invest. Plattformen är lika kraftfull för små utbildningsbolag som för storföretag och är helt anpassad till dagens och framtidens digitala klimat, vilket ger bolaget god potential att lyckas.

Hela pressreleasen hittar du här.

 
Learnster letar efter nya stjärnspelare till vårt lag. Är du en av de vi söker?

Learnster letar efter nya stjärnspelare till vårt lag. Är du en av de vi söker?

Är du vår nya nyckelspelare? 

1 augusti 2018 - Vilka fantastiska månader vi har fått uppleva! Learnster lärplattform har gått från ritbord till verklighet. Intresset har varit skyhögt och vi har fått in kunder med namn på dörren som vi för ett år sedan bara kunde fantisera om. Sommaren bjöd på värme och lite välförtjänt vila, men nu är hösten här igen och med den väntar högre berg att bestiga och nya världar att erövra! 

Nu behöver vårt redan stjärnspäckade lag här på Learnster förstärkning av flera viktiga nyckelspelare. Är du rätt person för utmaningarna? Läs mer om tjänsterna som vi nu rekryterar till här och ansök sedan snabbt som blixten! 

 
Den internationella restaurangkedjan O'learys väljer Learnster

Den internationella restaurangkedjan O'learys väljer Learnster

O'learys väljer Learnster

08 juni 2018 - Den internationella restaurangkedjan O’learys är inte bara världskända för att erbjuda sportupplevelser, karaoke, bowling, äventyrsgolf, shuffleboard och konferenser. Från och med nu är de också officiellt kända för att erbjuda sina medarbetare kunskap och utbildningar på ett ännu snabbare, enklare och roligare sätt än tidigare.  

På Learnster är vi så klart lyriska över att få chans att samarbeta med en aktör som redan har lång historik från att leverera upplevelser till människor. ”Great Minds Think Alike”, som det gamla uttrycket lyder. O’learys - varmt välkomna till Learnster!

 

Nästa generations talanger från yrkeshögskolan Hyper Island tar sig an att hjälpa till med utvecklingen av Learnster. 

Learnster inleder samarbete med Hyper Island

03 maj 2018 - Learnster är nästa generations lärplattform, så vilka är mer lämpliga att hjälpa till att driva utvecklingen framåt än nästa generations talanger? Av just den anledningen inleder nu Learnster ett samarbete med yrkeshögskolan Hyper Island.

Syftet är att vidareutveckla Learnster Lärplattform och att säkerställa att plattformen även möter de behov som YH-utbildningar har. Projektet innefattar behovsanalys, kravställning och konkretisering av utgångspunkter för vidareutveckling.

Ett spännande samarbete som känns helt rätt i tiden!

 

Vill du vara med på en spännande resa, med chans på att bli nästa stjärna i ett redan stjärnbestrött team? 

Praktikplats finnes - Learnster letar efter en stjärna!

17 april 2018 - Vi jobbar för att göra den kunskap och de färdigheter tillgängliga som behövs, för att människor ska kunna fortsätta förändra världen. Vi vill ha med dig på resan.

Vi letar nu med ljus och lykta efter nästa talang till besättningen på Learnster-skutan. Den här gången är det en praktikplats inom User Experience & Interaktionsdesign som vi erbjuder. En möjlighet för en riktig stjärna att verkligen få skina, på en resa som bara har börjat.   

TJÄNSTEN ÄR NU TILLSATT. Stort tack till alla er som ansökt.

 

Learnster flyttar snart till Alströmergatan 22 på Kungsholmen.

Snart dags för nya perspektiv!

15 mars 2018 - Learnster växer så det knakar! Så mycket att våra nuvarande lokaler på Saltmätargatan börjar kännas för trånga - inte bara storleksmässigt utan även ur ett identitetsperspektiv.

Vår enade bild om framtiden ledde till ett snabbt beslut när vi till sist hittade det vi sökte efter; en lokal att växa i och där vi, tillsammans med er, kan ta Learnster till nästa nivå.

Från 1 juni ses vi på Office Room, Alströmergatan 22 på Kungsholmen. Välkomna!

 

Heartpace hjärta bultar för Learnster.

Heartpace väljer Learnster

21 februari 2018 - Med Heartpace tjänst säkerställer du att alla medarbetare arbetar mot gemensamma mål. För oss som brinner för utveckling och resultat är detta givetvis som balsam för själen. Och nu när Heartpace dessutom får förstärkning i form av Learnsters lärportal finns ju så klart inga gränser för vilka framtida mål som kan uppnås för Heartpace kunder.

 

SATS väljer Learnsters lärplattform för att göra sina utbildningar smartare och flexiblare.

SATS väljer Learnster

13 februari 2018 - År 2014 gick SATS och ELIXIA samman och blev på så sätt Nordens ledande träningskoncern med målsättningen att aktivera människor för förbättrad hälsa och ökad livskvalitet. 2018 väljer SATS Learnsters lärplattform för att utveckla sina utbildningar och göra dem smartare och flexiblare.

Det råder ingen tvekan om att SATS är ett bolag som vet vart de vill och att de har förstått vad som krävs för att komma dit. Vi på Learnster ser fram emot att få vara med på tåget och att bidra till nästa kapitel i framgångssagan.

 

Learnster kärnteam (från vänster till höger): Daniel Eek, Aaron Castaneda, Anette Andersson, Mikael Larsson, Peter Holm, Peter Hedström och Michael Smietana.

Learnster förstärks – av Söderberg & Partners

2 februari 2018 - Det är med stor glädje som vi nu äntligen kan gå ut officiellt och avslöja att Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter, Söderberg & Partners, väljer att investera i Learnster.

Vi ser en stor potential i vårt samarbete med Learnster och vad vi kan uppnå tillsammans. Kontinuerlig kunskapsutveckling är en fundamental del i att hantera pensionsutmaningen kopplad till att vi blir äldre och behöver jobba längre upp i åren. Vi tror att fler och fler företag kommer att efterfråga denna typ av lösningar framöver.

Gustaf Rentzhog, VD för Söderberg & Partners

Hela pressreleasen hittar du här.

 
Learnster - ett av åtta utvalda bolag till Sting Accelerate 2017. 

Learnster - ett av åtta utvalda bolag till Sting Accelerate 2017. 

Learnster till Sting Accelerate

10 oktober 2017 - Av 150 utvärderade bolag blev Learnster ett av åtta utvalda bolag till Sting Accelerate. 

Sting är nordens ledande accelerator och inkubator. Varje år utvärderar Sting ca 600 startups. Endast top 5 % antas till Sting Accelerate. Några andra exempel på bolag som blivit antagna till Sting Accelerate är Yubico, Videoplaza, Volumental, Sellpy, Dreams och Karma.

Vi är givetvis jätteglada över att ha blivit antagna till Sting Accelerate. Det är ytterligare ett bevis på att vår lärplattform är innovativ och att den är eftertraktad av utbildningsbranschen.

Mikael Larsson, CEO Learnster