Möjliggör nästa generations lärmiljöer
 

Varför våra kunder väljer Learnster

 
 

Kunskapen hos våra medarbetare är oerhört viktigt för att våra
gäster ska få den bästa upplevelsen när de besöker en O’Learys
restaurang. Learnster erbjuder just den plattform vi behöver för att
på ett snabbt, enkelt, roligt och lätt sätt kunna leverera denna
kunskap ut till alla våra anställda i hela världen. Detta kommer att
vara vår one-stop-shop för alla anställda där de finner all information
och alla utbildningar de behöver för att leverera en upplevelse i
världsklass.

— Johan Larsson, Global Training Manager, O’Learys Trademark AB

 

Våra medarbetare är de viktigaste resurserna som vi har för att lyckas framgångsrikt. För att stötta framtida tillväxt investerar vi årligen i utbildningar för alla roller via vår internskola, SATSELIXIA Academy. När vi nu investerar i Learnsters moderna lärplattform kan vi utveckla våra utbildningar genom att göra de smartare och flexiblare. Vårt första projekt kommer att vara ett introduktionsprogram för våra Personliga Tränare och Gruppträningsinstruktörer. Fokus kommer ligga på blended learning samt tillgänglighet, eftersom att varje medarbetare nu kommer kunna genomföra programmet på väg till-, på- och från jobbet. Vi är så förväntansfulla på att utvärdera effekten av dessa möjligheter som nu ges. 

— Johan Westberg, Nordisk Utbildningsanvarig, SATS

 

Kunskapsutveckling är en fundamental del i vad en modern arbetsgivare måste erbjuda idag och Learnsters olika lösningar ligger i framkant där. Att vi själva valde att bli kunder till Learnster är ett bevis på det. Men här har man dessutom hittat ett sätt att skala affären på som vi tror mycket på. Potentialen finns där och vi har stor tilltro till teamet på Learnster.

— Gustaf Rentzhog, VD Söderberg & Partners

 

Vi fortsätter växa och en viktig fråga för oss är hur vi kan automatisera on-boarding av våra nya kunder och deras medarbetare. Idag sker mycket manuellt och nu när vi växer behöver vi hitta en smartare och effektivare lösning. Vi vill kunna erbjuda våra kunder en portal där de kan hitta enklare utbildningar i hur de kommer igång och får ut max av Heartpace. Med Learnster får vi en modern lösning som är troget vårt varumärke och den upplevelse vi vill förmedla till våra kunder.

—Henrik Dannert, VD Heartpace

 

Vi tror att digital utbildning i större grad underlättar för många att lära nytt, samtidigt som vi tror på att flexibelt lärande i en kombination av klassrum och E-learning är något som blir större ihop, än var och en för sig. Vidare tror vi också på att individer idag bör äga sin egen utveckling och sina beslut om vad de faktiskt ska utbildas inom. Det stöper om, inte bara synsätt på vem som äger kunskapen och utbildning, utan även kraven på utbildningsplattformarna. Vi vill vara med och påverka vägen framåt tillsammans med våra kunder. Av just den anledningen väljer vi Learnster. 

— Patrik Kvie, Peopletransition

 

PushAppy hjälper företag att öka motivationen och medvetenheten i hela försäljningsorganisationen. Genom tydliga individuella mål och coaching i realtid får företagen 100% fokus på målen. 

Vi växer och med allt fler kunder och användare ser vi ett behov av att automatisera on-boarding av våra kunder och deras medarbetare. Learnster är det perfekta verktyget för oss. Vi märker att utbildning och kompetensutveckling ligger högt upp på våra kunders agenda och därför är det extra kul att vi har ett nära och bra samarbete med teamet på Learnster. 

— Markus Sundman, Pushappy

 
 
Education is the most powerful weapon, which you can use to change the world.
— Nelson Mandela
 
 
logos-left@2x.png
logos-right@2x.png