Nöjdare medarbetare hos O’Learys tack vare Learnster

Läs mer om hur vår kund O’Learys tänkte i valet av ny lärplattform

 
 

Fina ord från fina kunder

 
 
lavendla.jpg

På frågan om jag skulle rekommendera Learnster till en vän eller kollega svarar jag – absolut! Jag ger Learnster NPS 10 av 10. Upplever att det är lätt att bygga kurser i systemet och det gick snabbt att förstå hur plattformen är uppbyggd. Allt har hittills fungerat utmärkt och våra kursdeltagare är supernöjda!

— Marie Sandström, Utbildningsansvarig, Lavendla

 

Vårt samarbete med Learnster förenklar våra kunders omställning inför ny kunskap, fördjupad insikt och ökad handlingskraft. Tillsammans talang-accelererar vi Sveriges arbetsliv!

— Jan Blomström, Affärspsykolog & grundare av Prolead ledarstöd AB

 
skandiamäklarna.jpg

Skandiamäklarna växer och för oss är effektiv onboarding och kontinuerlig kompetensutveckling en nyckelfråga. Med Learnster får vi nya medarbetare ombord snabbare med hjälp av effektiva och smarta onboardingprogram. Dessutom får vi en vass lösning för kontinuerlig kompetensutveckling så vi kan säkerställa att våra medarbetare fortsatt ligger i framkant i kunskap och kundhantering. Och vi gör det under vårt eget varumärke.  

— Philip Göransson, CCO Skandiamäklarna

 

 
lma.jpg


Tack vare vårt samarbete med Learnster kommer Läkemedelsakademin att kunna presentera sina högkvalitativa utbildningar på en användarvänlig och visuellt attraktiv plattform.

— Karin Meyer, VD Apotekarsocieteten

 

Att kontinuerlig kompetensutveckling för våra medarbetare håller högsta möjliga kvalité är otroligt viktigt för oss. Med Learnster kan våra leverantörer effektivt distribuera produktutbildningar och nyheter till våra medarbetare, och dessa kan smidigt ta del av informationen på datorn, på surfplattan eller i mobilen. Dessutom kan vi och våra leverantörer nu även skapa mer relevanta utbildningar för våra innesäljare och för vår kundtjänst. Som en följd av detta räknar vi med att på sikt kunna halvera kostnaden för våra utbildningsinsatser.


— Mikael Olander, Koncernchef Bygghemma Group

 

Kunskapen hos våra medarbetare är oerhört viktigt för att våra
gäster ska få den bästa upplevelsen när de besöker en O’Learys
restaurang. Learnster erbjuder just den plattform vi behöver för att
på ett snabbt, enkelt, roligt och lätt sätt kunna leverera denna
kunskap ut till alla våra anställda i hela världen. Detta kommer att
vara vår one-stop-shop för alla anställda där de finner all information
och alla utbildningar de behöver för att leverera en upplevelse i
världsklass.

— Johan Larsson, Global Training Manager, O’Learys Trademark AB

 

Våra medarbetare är de viktigaste resurserna som vi har för att lyckas framgångsrikt. För att stötta framtida tillväxt investerar vi årligen i utbildningar för alla roller via vår internskola, SATS Academy. När vi nu investerar i Learnsters moderna lärplattform kan vi utveckla våra utbildningar genom att göra de smartare och flexiblare. Vårt första projekt kommer att vara ett introduktionsprogram för våra Personliga Tränare och Gruppträningsinstruktörer. Fokus kommer ligga på blended learning samt tillgänglighet, eftersom att varje medarbetare nu kommer kunna genomföra programmet på väg till-, på- och från jobbet. Vi är så förväntansfulla på att utvärdera effekten av dessa möjligheter som nu ges. 

— Johan Westberg, Nordisk Utbildningsanvarig, SATS

 

Kunskapsutveckling är en fundamental del i vad en modern arbetsgivare måste erbjuda idag och Learnsters olika lösningar ligger i framkant där. Att vi själva valde att bli kunder till Learnster är ett bevis på det. Men här har man dessutom hittat ett sätt att skala affären på som vi tror mycket på. Potentialen finns där och vi har stor tilltro till teamet på Learnster.

— Gustaf Rentzhog, VD Söderberg & Partners

 

Vi fortsätter växa och en viktig fråga för oss är hur vi kan automatisera on-boarding av våra nya kunder och deras medarbetare. Idag sker mycket manuellt och nu när vi växer behöver vi hitta en smartare och effektivare lösning. Vi vill kunna erbjuda våra kunder en portal där de kan hitta enklare utbildningar i hur de kommer igång och får ut max av Heartpace. Med Learnster får vi en modern lösning som är troget vårt varumärke och den upplevelse vi vill förmedla till våra kunder.

—Henrik Dannert, VD Heartpace

 

Vår nya utbildningsportal Modum Academy får verkligen den moderna inramning som vi önskar oss med Learnsters hjälp. Vi är så tacksamma för det professionella partnerskap som Learnster erbjuder oss.

— Jessica Schultz, Partner Modum

 
 
söderberg olearys lma.png
skandia bonnier besikta.png
fly tigr heartpace atg.png
dianox aditro trivalo.png
med sff eff-sty.png
sats bygghemma fresh.png
effektiv modum aptor.png
push ec competensum.png
fryshuset cura millwater.png
iris aptor effektiv.png